Wat zijn de 7 beste essentiële olietjes voor op het werk?


We brengen een groot deel van ons leven door op het werk. In feite, spenderen we daar gemiddeld 1500 uren per jaar. Er zijn genoeg manieren om een fijne werkplaats te kunnen creëren, ook door het gebruiken van essentiële olie. In deze blog, wil ik je graag helpen om essentiële olietjes op de werkvloer te gebruiken. Ik ga je laten zien welke diffusers je kan kiezen, olietjes die het goed doen en waarom het verstuiven zo voordelig is op je bureau.
Read more...

Young Living: Thieves ...


Toen ik essentiële oliën ontdekte, viel mijn oog vaak op de Young Living Thieves® blend. Ik ben dan gaan rondhoren en "Het is het beste schoonmaakmiddel dat ik ooit heb gehad!", of "Mijn kids worden op school nooit meer ziek." waren de zinnen die ik het meeste hoorde. De olie was blijkbaar goed gekend! Het intrigeerde me zo dat ik er absoluut meer van wilde weten en ik moest weten waarom het zo goed werkte.
Read more...

Positieve affirmaties voor gewichtsverlies ...

Laad jezelf op met motiverende boodschappen.

Diëten en workouts worden beschouwd als de twee belangrijkste manieren om succesvol gewicht te verliezen. Hoewel dit zeker en vast waar is en je voedingspatroon en beweging aanpassen om te vermageren een goed idee is, word het psychologische aspect vaak over het hoofd gezien. Deze blog geeft je 10 affirmaties om gewicht te verliezen en die gaan je in de mood krijgen om die extra kilo's te kwijt te raken.
Read more...

Wat is een kruinchakra?


De kruinchakra is de zevende chakra en ligt bovenop je hoofd. Deze chakra geeft ons toegang tot het hogere bewustzijn en gaat verder dan onze persoonlijke percepties en visies. De functie van de kruinchakra is ons bewustzijn dat ons verbind met het Universum.
Read more...

Wat is een derde oogchakra?


De derde oogchakra is de zesde chakra en ligt op je voorhoofd, tussen je wenkbrauwen. Het is het energiecenter van intuïtie en vooruitziendheid. De functie van je derde oogchakra wordt gedreven door het principe van openheid en verbeelding. 
Read more...
 
Read Older Updates