Vier types van angst die met je Chakras verbonden zijn ...


Angst is een hele krachtige emotie die in verschillende plaatsen in het lichaam voorkomt. Angst heeft een impact op ons lichaam, onze mentale gezondheid en onze levenskwaliteit. Als je gelooft dat alles energie is, wees er dan maar zeker van dat angst de zwaarste energie met zich meebrengt. Deze energie heeft op verschillende manieren impact op ons leven en het is echt aan te raden om de angst aan te pakken voor deze lichamelijke problemen geeft. Er zijn 4 types van angst die met onze chakras verbonden zijn.
Read more...

Welk effect hebben Tibetaanse Klankschalen op ons lichaam?


Klanktherapie met Tibetaanse klankschalen is een oude vorm om aan verjonging te doen. De eerste klankschalen werden van verschillende metalen gemaakt en werden al 6000 jaar geleden in het Verre Oosten gebruikt. De Tibetaanse klankschalen zijn een mysterieus akoestisch fenomeen die ontdekt werden door "spirituele toeristen" in de Himalaya. Na de Chinese inval in Tibet verschenen de klankschalen ook in Europa en Amerika. Het geluid van Tibetaanse klankschalen brengt harmonie en geeft een diepe ontspanning aan beide kanten van de hersenen. Het stimuleert stressverlichting op alle niveaus en verwijdert toxines uit het lichaam. Na klanktherapie zijn onze emoties rustiger en is onze geest helder. De vibraties van het geluid hebben een effect op ons lichaam als het geluid erop gespeeld heeft.


Read more...

Het belang van chakra's ...

HET BELANG VAN CHAKRA'S ...

Een bewuste geest neemt altijd verantwoordelijkheid voor hoe de dingen in de realiteit overkomen. Al onze waarnemingen en verschillende stadia van bewustzijn kan je indelen in zeven categorieën en elk van die categorieën zijn verbonden met een specifieke chakra. 

Het enige doel van het chakra systeem is bewustzijn creëren om de mens te ondersteunen om in harmonie met zichzelf te leven. 

Read more...

Essentiële Oliën & Chakra's


Ik denk dat zowat iedereen al van chakras gehoord heeft. Maar ik merk ook dat weinigen echt weten waarover het gaat, hoe ze werken of wat hun functie is.
Chakras zijn energiecenters die langs je ruggengraat hun plekje hebben, en die je lichaam helpen met het regelen van alle processen, gaande van je orgaanfuncties, over je immuunsysteem tot je emoties toe.

Er zijn zeven hoofdchakras, te beginnen onderaan je staartbeentje, helemaal tot aan je kruin. Elke chakra heeft zijn eigen vibratie, kleur en heeft de leiding over specifieke functies.
Om evenwicht op alle vlakken in je leven te krijgen, moeten je chakras in balans zijn, in lijn staan met elkaar en op de juiste manier in hun energiecenters draaien. Essentiële oliën kunnen je helpen dit evenwicht te vinden.

Read more...

Hoe yoga chakra's kan helpen ...


Meer en meer mensen hebben de weg naar yoga gevonden. Jong en oud, rollen op regelmatige basis hun matje uit.

Om meer te weten te komen over de chakra's, waarom het zo belangrijk is om ze in evenwicht te houden, wat de verbinding is tussen yoga en de chakra's, ga ik hier verder zo goed mogelijk proberen uit te leggen.
Read more...
 
Read Older Updates