5 voordelen om props te gebruiken

Welkom, in deze blogpost gaan we dieper in op het gebruik van props in je living room yoga en benadrukken we de voordelen die ze meebrengen, niet alleen voor je asana's, maar ook voor je lichaam maar jammer genoeg worden ze vaak over het hoofd gezien.

Read more...

Yoga om je dag met focus te beginnen


Begin je dag met een yogaflow die je focus brengt voor de hele dag. Deze eenvoudige flow worden 5 tot 10 ademhalingen vastgehouden, wat je lichaam de mogelijkheid geeft om wakker te worden.
Read more...

Chakra Serie: 5 Rechten van de kruinchakra

Deze week zijn we aan het laatste deel gekomen van onze serie over de rechten van elke chakra, de kruinchakra.

Read more...

Chakra Serie: 5 Rechten van de derde oogchakra

Deze week gaan we in onze serie over de rechten van elke chakra verder naar de hoogste vrouwelijke chakra, de Derde Oogchakra.

Read more...

Chakra Serie: 5 Rechten van de keelchakra

Deze week gaan we in onze serie over de rechten van elke chakra, de wereld van de hogere chakra's in en beginnen we de meer spiritueel gerichte energiecenters aan te raken.

We zijn nu bij de keelchakra, het hoogste mannelijke energiecentrum. Het is turquoise blauw en het element is geluid (of meer algemeen, vibratie of ether). Jouw keelchakra heeft betrekking op jouw authentieke expressie, eerlijkheid, eer, doel, innovatie, het vermogen om te visualiseren en trouw te blijven aan wat je wilt manifesteren in de fysieke wereld.
Read more...
 
Read Older Updates