Wat is een keelchakra?


De keelchakra is de vijfde chakra en je vindt deze in het midden van je nek ter hoogte van je keel, hier ligt de weg tussen de energie van de lagere delen van je lichaam en je hoofd. De functie van je keelchakra word gedreven door het principe van expressie en communicatie.

Read more...

Wat is een hartchakra?


De hartchakra of anahata (in het Sanskriet), kleurt ons leven met compassie, liefde en schoonheid. En wordt gedreven door de principes van transformatie en integratie. De vierde energiecenter wordt aanzien als de brug tussen het aardse en de spirituele wereld. Ontdek verder waar het in je hartchakra over gaat en hoe je de krachtige energie kan ontrafelen om je leven ermee te verrijken.
Read more...

Wat is een zonnevlecht chakra?


"Straal je kracht over de wereld uit," da's iets wat je zonnevlecht chakra zou kunnen zeggen. Als we assertief door het leven gaan, roepen we de energie van de derde chakra op. Deze wordt gekenmerkt door wilskracht. Ontdek welke eigenschappen de zonnevlecht chakra heeft en hoe je dit krachtig energiecenter kan gebruiken. 


Read more...

Wat is een sacrale chakra?


De sacrale chakra is de tweede chakra en word geassocieerd met het emotionele lichaam, sensualiteit en creativiteit. Het element is water, net zoals de energie die gekenmerkt word door de flow en de flexibiliteit. De functie van deze chakra word geleid door het principe van genot. Laten we deze energie eens van dichterbij bekijken, waar ze te vinden is, de kleur, het symbool, de tekenen van onbalans en hoe je de sacrale chakra kan helen. 
Read more...

Wat is een wortelchakra?


De wortelchakra is de eerste chakra. De energie van deze chakra is gebaseerd op het element aarde en word geassocieerd met gevoelens zoals veiligheid en gronden. Het is het fundament van je chakrasysteem en is verantwoordelijk over de horizonten in je leven.
Read more...
 
Read Older Updates Read Newer Updates