Deze week gaan we verder in onze serie over de rechten van elke chakra en is de onaantastbare sacrale chakra aan de beurt en ook bij deze chakra heb jij het recht om haar volledig in je armen te sluiten. 

Als je nog niet de kans hebt gehad om het blog te lezen of de video te bekijken over jouw rechten van de wortelchakra, kan je dat alsnog hier doen. 

De sacrale chakra ligt in je onderbuik en heeft als element water. Hier woont je vrouwelijke goddelijkheid en hangt samen met je emoties, sensualiteit, intimiteit, genot, vrouwelijke seksualiteit en creativiteit. Het komt erop neer dat de eigenschappen tegenovergesteld zijn aan die van de wortelchakra.

Dit zijn de 5 rechten van je sacrale chakra:
  1. VOELEN
  2. CREËREN
  3. INTIEM ZIJN
  4. SPEELS ZIJN
  5. SENSUALITEIT/GENOT
Dit is mijn top 5 van de rechten van de sacrale chakra maar voeg zeker en vast die van jou toe.

Een klein huiswerk, kies het recht dat je het meest nodig hebt om op te eisen en vind een manier om het ELKE DAG van deze week op te eisen, zodat je meer leuke en vreugdevolle sacrale energie in je leven kan hebben! 
Liefs,
Pascale xx 


Vond je dit blog leuk om te lezen en heeft het je weer een stapje dichter bij dat 'aha'-momentje gebracht? Ik hoop het echt! Ik vind het heel fijn om regelmatig een blog te schrijven.
Wat me op dat moment bezighoud is meestal waar ik over schrijf. Soms gaat dit iets persoonlijks zijn, dan is het weer iets om je te informeren en soms is het een cadeautje om uit te delen!
Omdat het mezelf ook heel veel energie geeft om dames te helpen met een visie en het droomleven dat ze verdienen. Een leven waarin jij, lieve curvy queen, straalt. Met een twinkle in je ogen en een positieve mindset. Zodat jij meer tijd hebt voor de dingen die jij belangrijk vindt en de wereld onbewust meer kleur geeft.

Wil je mijn blogs delen? Dat zou ik ge-wel-dig vinden!
Oh, en wil je graag video's bekijken over onderwerpen die je meer inzicht geven in waar je naartoe wil?
Kijk dan op mijn YouTube-kanaal.

Nog 1 ding, voor ik je laat gaan ...

Wil jij graag weten welke chakra er bij jou extra aandacht kan gebruiken?0 Comments

Leave a Comment