Deze week gaan we verder met onze serie over de rechten van elke chakra en is de zonnevlecht chakra aan de beurt.

Als je de kans nog niet hebt gehad om de video over de rechten van de wortelchakra te bekijken, kan je dat hier doen. Heb je de rechten van de sacrale chakra nog niet bekeken, kan dat hier.

Je zonnevlecht chakra ligt in je maagstreek en heeft mannelijke energie. Vuur is het element van deze chakra en wordt vertegenwoordigt door de kleur geel. De derde chakra staat voor leiderschap, vertrouwen, energie, motivatie, wilskracht, persoonlijkheid, mentale klaarheid en beslissingen kunnen maken. Je kan de zonnevlecht chakra ook zien als de chakra van krijgers.

In feite is deze chakra behoorlijk tegengesteld aan zijn vrouwelijke buren, de sacrale en hartchakra's.

Als je van plan bent om je zonnevlecht chakra te helen, kan ik enkel zeggen, goed voor jou! Je rechten van deze chakra claimen is een uitstekende manier om ermee te beginnen.

Hier zijn de rechten van de zonnevlecht chakra:
  1. ACTIE ONDERNEMEN, (BEWUST) GEEN ACTIE ONDERNEMEN
  2. GEZIEN WORDEN/SCHITTEREN
  3. VOORKEUREN HEBBEN EN KEUZES MAKEN
  4. ENERGIE EN PASSIE HEBBEN
  5. ZELFZORG/JEZELF OP DE EERSTE PLAATS ZETTEN
Dit is mijn top 5 van de rechten van de zonnevlecht chakra maar voeg zeker en vast die van jou toe.

Welke rechten eis jij op?
Een klein huiswerk, kies het recht dat je het meest nodig hebt om op te eisen en vind een manier om het ELKE DAG van deze week op te eisen, zodat jij je zonnevlecht chakra een boost van vertrouwen, energie, klaarheid en kracht kan geven! 
Liefs,
Pascale xx 


Vond je dit blog leuk om te lezen en heeft het je weer een stapje dichter bij dat 'aha'-momentje gebracht? Ik hoop het echt! Ik vind het heel fijn om regelmatig een blog te schrijven.
Wat me op dat moment bezighoud is meestal waar ik over schrijf. Soms gaat dit iets persoonlijks zijn, dan is het weer iets om je te informeren en soms is het een cadeautje om uit te delen!
Omdat het mezelf ook heel veel energie geeft om dames te helpen met een visie en het droomleven dat ze verdienen. Een leven waarin jij, lieve curvy queen, straalt. Met een twinkle in je ogen en een positieve mindset. Zodat jij meer tijd hebt voor de dingen die jij belangrijk vindt en de wereld onbewust meer kleur geeft.

Wil je mijn blogs delen? Dat zou ik ge-wel-dig vinden!
Oh, en wil je graag video's bekijken over onderwerpen die je meer inzicht geven in waar je naartoe wil?
Kijk dan op mijn YouTube-kanaal.

Nog 1 ding, voor ik je laat gaan ...

Wil jij graag weten welke chakra er bij jou extra aandacht kan gebruiken?0 Comments

Leave a Comment