Deze week gaan we verder met onze serie over de rechten van elke chakra en is het de beurt aan de hartchakra, de brug tussen de aardse en de spirituele wereld.

Als je de andere video's in deze serie tot nu toe niet hebt kunnen zien, kun je ze hier bekijken:
- wortelchakra: kijk je hier
- sacrale chakra: kijk je hier
- zonnevlecht chakra: kijk je hier
- keelchakra: kijk je hier
- derde oogchakra: kijk je hier
- kruinchakra: kijk je hier

Je hartchakra bevindt zich in het midden van je borst en is groen van kleur en gerelateerd aan het luchtige element van lucht. Het is vrouwelijk en draagt de typische moederenergie die wil liefhebben en zorgen voor iedereen. Het is ook gerelateerd aan het verbinden met anderen, mededogen hebben en genezing. Kortom, het staat tegenover de zelfgerichte zonnevlecht chakra eronder.

Terwijl de zonnevlecht streeft naar autonomie, eigenbelang en leiderschap, streeft de hartchakra naar onderlinge afhankelijkheid, interesse in de behoeften van anderen en wil het samensmelten.

Het claimen van je hartchakra-rechten zal je hartchakra aanzienlijk openen en versterken. 

En hier zijn de rechten van je hartchakra:
1. OM TE LIEFHEBBEN EN TE WORDEN GELIEFD 
2. OM TE GENEZEN EN TE WORDEN GENEZEN 
3. OM TE VERGEVEN 
4. OM TE WAARDEREN 
5. OM TE ROUWEN 

Dit zijn de rechten die ik heb gekozen voor de top 5, maar ik nodig je uit om eventuele eigen toe te voegen. Zet ze onderaan in de comments, ik antwoord je zo snel ik kan.

Als we gelukkig en gezond willen zijn, moeten we onze hartchakra zuiver en helder houden. Terwijl de zonnevlecht chakra mannelijk en extern gericht is en uitgenodigd wordt om acties te ondernemen in ons leven, nodigt het hart je uit om je innerlijke op te ruimen, zodat je op een mooiere manier kunt verbinden met mensen in je leven.

Moet je vergeven, waarderen of rouwen? Meer liefde uiten of je helende krachten aanspreken (zelfs al is het alleen maar om meer knuffels te geven en te krijgen)? Welk hartchakra-recht moet je dan het meest claimen? Kies je #1 en claim het ELKE DAG deze week zodat je meer liefde, vrede en goede wil in je leven kunt hebben.
Liefs,

Pascale xx 

0 Comments

Leave a Comment