Deze week gaan we in onze serie over de rechten van elke chakra verder naar de hoogste vrouwelijke chakra, de Derde Oogchakra.

Deze chakra is indigo, bevindt zich in het midden van je voorhoofd en is gerelateerd aan licht. Dit is de plek waar je vrouwelijke en mannelijke, je ruggengraat, energiekanalen, de ida en pingala samenkomen en één worden. Hier is je inzicht behoorlijk evenwichtig, eerlijk en wijs.

Deze chakra is verbonden met de meest verheven vrouwelijke eigenschappen zoals intuïtie, eerlijkheid, helder perspectief en het soort wijsheid dat voortkomt uit het zorgen voor anderen en iedereen. Het heeft ook betrekking op de mentale wereld van fantasie, verbeeldingskracht, schoonheid en overtuiging. Dit betekent dat het grote invloed heeft op je leven, omdat je alleen kunt co-creëren waarin je kunt geloven en kunt bedenken.

Aangezien dit het zesde deel is van een 7-delige chakra serie, zou het echt nuttig zijn om de andere video's over jouw chakra-rechten te bekijken. Je kunt ze hier vinden:
- wortelchakra: kijk je hier
- sacrale chakra: kijk je hier
- zonnevlecht chakra: kijk je hier
- hartchakra: kijk je hier
- keelchakra: kijk je hier

Hier zijn de 5 rechten van jouw Derde Oogchakra:
1. OM TE VERBINDEN MET JE HOGERE ZELF 
2. OM INTUÏTIEF EN PSYCHISCH TE ZIJN 
3. OM TE TAPPEN UIT JE GODDELIJKE VROUWELIJKE WIJSHEID 
4. OM DIEP TE WAARDEREN (GERAAKT TE WORDEN DOOR) SCHOONHEID 
5. OM MAGIE EN FANTASIE TE CREËREN (OM JE OVERTUIGINGEN TE KIEZEN!)

Ik maak meestal van nummer 5 het belangrijkste recht van allemaal, en dat heb ik hier ook weer gedaan. Bovendien wil ik een punt aanhalen waarvan ik het gevoel heb dat ik het niet genoeg heb benadrukt in de video. Het is DIT: je creëert je wereld door te kiezen waarin je wilt geloven. In deze holografische, op energie gebaseerde wereld kun je niets ervaren waarin je niet gelooft. En je hebt de neiging om te creëren wat je verwacht. Creëer dus een wereld met je grootste dromen en verlangens. Denk, voel en verwacht positieve dingen. Geniet van je fantasieën en magisch denken. Vergroot je wereld zodat alles mogelijk is!!

Wees je ervan bewust dat dit niet de enige 5 rechten van het Derde Oog zijn. Het zijn gewoon mijn favorieten op dit moment. Wat zijn die van jou? Voel je vrij om er meer toe te voegen. Ik hoor graag van je!

Ik wens je een fijne week met veel mogelijkheden!
Liefs,

Pascale xx 

0 Comments

Leave a Comment