Waarom een wandelmeditatie 

zo goed voor je is


Een wandelmeditatie is geweldig! Het is dé oplossing voor wie het moeilijk vindt om meditatie in te passen in hun drukke schema. Het is ook perfect voor beginners die zich moeilijk kunnen concentreren. Maar het is niet alleen iets voor beginners, het kan een levenslange meditatie gewoonte worden. En als kers op de taart, is wandelmeditatie ook nog eens goed voor je chakra's en algemene welzijn.

Klik op de afbeelding hieronder en je vindt alles wat je moet weten om alles uit je wandelmeditatie te halen. De wandelmeditatie staat onderaan. Geniet ervan en laat me weten in de comments wat je ervan vond.


Liefs,
Pascale xx 


Vond je dit blog leuk om te lezen en heeft het je weer een stapje dichter bij dat 'aha'-momentje gebracht? Ik hoop het echt! Ik vind het heel fijn om regelmatig een blog te schrijven.
Wat me op dat moment bezighoud is meestal waar ik over schrijf. Soms gaat dit iets persoonlijks zijn, dan is het weer iets om je te informeren en soms is het een cadeautje om uit te delen!
Omdat het mezelf ook heel veel energie geeft om dames te helpen met een visie en het droomleven dat ze verdienen. Een leven waarin jij, lieve curvy queen, straalt. Met een twinkle in je ogen en een positieve mindset. Zodat jij meer tijd hebt voor de dingen die jij belangrijk vindt en de wereld onbewust meer kleur geeft.

Wil je mijn blogs delen? Dat zou ik ge-wel-dig vinden!
Oh, en wil je graag video's bekijken over onderwerpen die je meer inzicht geven in waar je naartoe wil?
Kijk dan op mijn YouTube-kanaal.

Nog 1 ding, voor ik je laat gaan ...

Wil jij graag weten welke chakra er bij jou extra aandacht kan gebruiken?0 Comments

Leave a Comment