Schrijf je nu in en ontdek het in onze inspirerende workshop

GRATIS WORKSHOP: 

  Chakramazing: De kleurrijke wereld van chakra's en hoe ze ons laten stralen!  


Ons lichaam en onze geest waarschuwen ons vaak wanneer er iets niet klopt, maar we hebben de neiging om die signalen te negeren. 
We gaan gewoon door zonder er bij stil te staan dat dit alles alleen maar erger maakt. 
Het probleem is dat we de link tussen ons lichaam en onze geest kwijt zijn geraakt.

Diep van binnen weten we dat er iets niet klopt, maar we vinden het moeilijk om de stukjes van de puzzel op hun plaats te leggen. 
We willen een concreet plan met eenvoudige stappen en een duidelijk pad om te volgen. We willen begrijpelijke manieren vinden om die stappen in ons dagelijks leven te integreren en een overzicht krijgen van wat we kunnen doen om ons beter te voelen.

In deze workshop, inclusief een chakra meditatie, laat ik je zien welke stappen je dagelijks kan nemen om je leven zo positief en stressvrij mogelijk te maken. Je krijgt de tools om de controle over je eigen leven en welzijn te nemen.
Wie is Pascale?

Ik ben een chakra coach & yogadocente, een zelfverklaarde katten en cakeliefhebster, een eeuwige optimist, zonneliefhebster en een cheerleader voor zelfliefde, toegewijd om je te helpen de gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden.

Ik ondersteun en geef dames nieuwe inzichten over hoe ze duurzame veranderingen kunnen aanbrengen in hun levensstijl en gedrag om de algehele gezondheid en geluk te ondersteunen. Mijn missie is om een gemeenschap te creëren rond gezond en duurzaam leven, zodat we elkaar kunnen aanmoedigen en samen een ripple-effect in de wereld kunnen creëren. Ik geloof echt in een holistische benadering van gezondheid en welzijn, die de geest, het lichaam en de ziel voedt.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen: Gezondheid is een reis, geen bestemming. Er is geen snelle oplossing en er is geen universele aanpak die voor iedereen werkt.