Doe de Quiz
ONTDEK JOUW DOSHA
Leer wat jou uniek maakt en ontdek een hele wereld van gepersonaliseerde gezondheidsaanbevelingen om je op je best te voelen.Dosha Quiz
EEN BEKNOPTE UITLEG OVER DE DOSHAS
In de Ayurveda heeft ieder van ons een uniek body-mind type, bekend als een dosha. Denk aan een dosha als jouw individuele blauwdruk die jouw unieke persoonlijkheid, neigingen en fysieke aard beschrijft. 

Het begrijpen van jouw dosha onthult hoe je jezelf in balans kunt houden om gelukkig, gezond en vrij van ziekten te blijven.

Door informatie te verzamelen in deze quiz, zullen we je een overzicht geven van jouw specifieke dosha-mengsel, samen met gepersonaliseerde praktijken voor welzijn van lichaam, geest en ziel.ONTDEK JOUW BODY-MIND TYPE
Beantwoord elke vraag zo objectief mogelijk, waarbij je de optie selecteert die jou het beste omschrijft gedurende het grootste deel van je leven, niet noodzakelijkerwijs op dit moment of situatiegebonden. Als je moeite hebt om dat te doen, probeer dan de optie te kiezen die het meest lijkt op iemand die op jou lijkt.

Als je als kind of als volwassene een ziekte hebt ontwikkeld, denk dan aan hoe de dingen voor jou waren voordat je die ziekte kreeg. Als meerdere kwaliteiten van toepassing zijn op elke eigenschap, kies dan degene die het meest van toepassing is.Doe de Quiz
ONTDEK JOUW DOSHA
Leer wat jou uniek maakt en ontdek een hele wereld van gepersonaliseerde gezondheidsaanbevelingen om je op je best te voelen.In de Ayurveda heeft ieder van ons een uniek body-mind type, bekend als een dosha. Denk aan een dosha als jouw individuele blauwdruk die jouw unieke persoonlijkheid, neigingen en fysieke aard beschrijft. 

Het begrijpen van jouw dosha onthult hoe je jezelf in balans kunt houden om gelukkig, gezond en vrij van ziekten te blijven.

Door informatie te verzamelen in deze quiz, zullen we je een overzicht geven van jouw specifieke dosha-mengsel, samen met gepersonaliseerde praktijken voor welzijn van lichaam, geest en ziel.