WACHTLIJST

Wacht niet om resultaat te behalen!

Zet je op de wachtlijst en je bent de eerste die het hoort als er een plaats vrij is en ondertussen, 
geniet van de verschillende yogastijlen en de meditaties.

(Op de wachtlijst staan verplicht tot niets; de volgorde van inschrijving wordt aangehouden.)Privé Yogasessies:

 • 8 uur (8 x 60 min.) persoonlijke yogasessies per maand, aangepast aan jouw behoeften en niveau.
 • Yogastijlen die gegeven worden zijn Yin Yoga en Restorative Yoga met ademwerk en meditaties.
 • Online lessen via Zoom, afgestemd op jouw agenda en behoeften.

Yin at Heart Membership:

 • Volledige toegang tot het Yin at Heart Membership --> verschillende yogaflows (yin en restorative) en meditaties (yoga nidra en begeleide meditaties).
 • Extra studiemateriaal, downloadbare inhoud en kortingen op yogamateriaal.
 • Toegang tot de app.
 • Reclamevrije video's.

Human Design Boek:

 • Ontvang een gedetailleerd Human Design Profiel, volledig uitgewerkt en aan huis geleverd.
 • Begrijp de energiecentra, kanalen en strategieën die jou uniek maken.

Persoonlijke Begeleiding:

 • Inclusief persoonlijke begeleiding voor een holistische benadering van jouw welzijn.
 • Voxer ondersteuning.

Flexibel Sessieschema:

 • Flexibel schema om aan jouw drukke agenda te voldoen.
 • Sessies moeten plaatsvinden in de maand van aanschaf en kunnen niet worden doorgeschoven naar de volgende maand.

Feedback en Inspraak:

 • Ik waardeer jouw input! Exclusieve leden hebben de mogelijkheid om hun stem te laten horen en actief deel te nemen aan de ontwikkeling van het programma. Jouw feedback vormt de koers van onze gezamenlijke reis naar welzijn.
ESSENCE - MEMBERSHIP VRAGEN
WAT IS HET ESSENCE MEMBERSHIP?

Essence Membership is een Private Online Membership voor stressmanagement. Dat bestaat uit 'persoonlijke ondersteuning door online privé yogasessies en voxer support.

Binnen dit membership worden twee yogastijlen aangeleerd, namelijk yin yoga en restorative yoga, evenals twee meditatiestijlen, yoga nidra en begeleide meditaties. Je kunt gedetailleerde beschrijvingen van deze stijlen vinden op de websitepagina gewijd aan het Yin at Heart Membership.

Het samenspel van yoga, meditatie en ademwerk en human design binnen het Essence Membership is gericht op het stap voor stap begeleiden van jouw stressmanagement te beginnen vanaf het allereerste begin. Hier focussen we op praktische stappen die je kunnen helpen stress te verminderen en een meer gebalanceerd en veerkrachtiger leven te leiden.

Yoga is een krachtig hulpmiddel om rust te vinden in zowel je geest als je lichaam. Door deze rust op te zoeken, kun je diepgaander in jezelf kijken en de waardevolle handleiding van Human Design helderder interpreteren, vooral met het oog op stressmanagement.

Het primaire doel van Human Design is het aanreiken van een systeem waarmee je niet alleen jezelf beter begrijpt, maar ook meer tevredenheid in het leven ervaart en authentieker kunt leven. Het fungeert als een unieke 'gebruikershandleiding' die jouw energetische blauwdruk onthult, waardoor je bewuster beslissingen kunt nemen en op een meer doelgerichte manier kunt interacteren met de wereld om je heen.

VOOR WIE IS HET ESSENCE MEMBERSHIP?

Het Essence Membership is speciaal ontworpen voor ondernemers die aan het begin staan om aan stressmanagement te doen en op zoek zijn naar effectieve manieren om stress te verminderen, terwijl ze streven naar meer innerlijke rust en veerkracht in het leven.

WAT GEBEURT ER ALS IK LID BEN GEWORDEN?

Je krijgt een welkomstmail met alle details voor het membership. In deze mail vind je jouw persoonlijke link voor de online yogalessen via Zoom, een link naar Voxer voor de communicatie, en je login voor het Yin at Heart Membership, waar je toegang hebt tot vooropgenomen yogaflows en meditaties.
ESSENCE - BETALINGSVRAGEN
WAT KOST HET ESSENCE MEMBERSHIP?

Het bedrag vindt je terug op de webpagina. Dit is het bedrag dat maandelijks wordt aangerekend.

IS ER EEN MINIMALE INSTAP VOOR HET ESSENCE MEMBERSHIP?

Ja, de  minimale instap voor het membership is 3 maanden.

Je kunt het membership na 3 maanden opzeggen, daarna is het per maand opzegbaar. Neem in dat geval 30 dagen voordat je membership afloopt contact op. Voor verder details, zie onze Algemene Voorwaarden.

HOE VERLOOPT DE BETALING VOOR HET ESSENCE MEMBERSHIP?

Het Essence Membership is maandelijks te betalen. 

De online betaling gaat automatisch door via een betalingsprovider. We accepteren bancontact, ideal, VISA en MC. PayPal wordt niet aanvaard. 

ALS DE PRIJS VAN HET ESSENCE MEMBERSHIP OMHOOG GAAT, GAAT DAN OOK MIJN PRIJS OMHOOG?

Nee, jij behoudt jouw prijs! 

Deze zal zolang je jouw membership actief houdt, nooit omhoog gaan. Stop je je membership en schrijf je je daarna terug in, dan geldt het bedrag wat op dat moment geldig is en op de website staat.
ESSENCE - ALGEMENE VOORWAARDEN
WAT IS HET ANNULERINGSBELEID VOOR DE YOGALESSEN IN HET ESSENCE MEMBERSHIP?

Alle annuleringen voor de yogalessen in het Essence Membership vereisen 24 uur van tevoren kennisgeving; anders wordt de sessie als verloren beschouwd.

KAN IK DE YOGALESSEN VAN MIJN ESSENCE MEMBERSHIP DOORGEVEN ALS IK NIET KAN?

Yogasessies kunnen worden bijgewoond door vrienden of familie, al dan niet in jouw aanwezigheid, mits dit van tevoren is medegedeeld. Het afgesproken thema van de les wordt niet aangepast.

HOE WORDEN DE AFSPRAKEN GEMAAKT VOOR DE YOGALESSEN IN HET ESSENCE MEMBERSHIP?

Data en tijden voor elke sessie zijn flexibel en worden maandelijks bevestigd via e-mail of telefoon. De yogalessen dienen in de maand van aanschaf te worden opgenomen, ze zijn niet overdraagbaar naar de volgende maand.

Elke maand bestaat uit 8 privé yogalessen (8 x 60 minuten) en gaan door via zoom.

VERKLARING VAN EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID VOOR ESSENCE MEMBERSHIP DEELNAME. 

Door deel te nemen aan het membership ga je ermee akkoord dat dit op eigen verantwoordelijkheid is. Je begrijpt en aanvaardt dat het beoefenen van yoga en andere activiteiten binnen dit membership risico's met zich meebrengt, waaronder het risico op blessures. Braes Pascale aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventueel lichamelijk letsel of schade die je zou kunnen oplopen tijdens of als gevolg van deelname aan de activiteiten. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om de oefeningen op een veilige en geschikte manier uit te voeren, rekening houdend met je eigen fysieke conditie en eventuele gezondheidsbeperkingen. Als deelnemer begrijp je dat Braes Pascale niet aansprakelijk kan worden gehouden voor letsels of schade, en je vrijwaart Braes Pascale van elke aansprakelijkheid in verband met jouw deelname aan het membership.

WAT ALS IK VRAGEN HEB?

Heb je vragen over je login, je betaling of andere administratieve zaken, neem dan contact op.

Algemene Voorwaarden vind je hier.