Empowerment van de vrouw

Mijn "Empowerment van de Wijze Vrouw" meditatie zal je helpen tijdens de overgang naar de menopauze. Deze eenvoudige menopauze meditatie zal je helpen om verbinding te maken met jezelf en je innerlijke wijsheid en kracht te vinden. Elke vrouw heeft een goddelijke kracht in zich en het is tijd voor jou om die van jou aan te boren met behulp van andere vrouwen. Laat deze begeleide meditatie je helpen om deze overgang met gemak en waardigheid te maken.

Duur: 13 min.

Body Relaxation

Welkom bij deze begeleide Yin-meditatie, die gericht is op het bevorderen van positieve geestelijke en lichamelijke heling door middel van een volledige lichaamsscan.Deze meditatiesessie is gebaseerd op mindfulness. Regelmatige meditatie is wetenschappelijk bewezen om ontspanning, algehele gezondheid en welzijn te bevorderen.Meditatie is een veilige en natuurlijke praktijk. Door onze geest tot rust te brengen en te luisteren naar onze diepere waarheid, kunnen we een hoger niveau van bewustzijn en inzicht bereiken. Door eenvoudigweg de tijd te nemen om ons innerlijke zelf te vragen om een nieuwe richting, kunnen we antwoorden vinden op veel voortdurende persoonlijke problemen en kwesties.


Duur: 20 min.
Transformatie & Aanvaarding


Welkom op deze meditatie, vandaag deel ik een begeleide meditatie met jullie om menopauzale symptomen te verlichten. Deze prachtige begeleide meditatie zal je helpen om deze veranderingstijd met een positieve houding te omarmen en zal helpen om sommige van de symptomen die je mogelijk ervaart te verminderen. Onder de verschillende natuurlijke remedies die beschikbaar zijn voor het beheersen van de middelbare leeftijd, heeft meditatie voor de menopauze enkele unieke voordelen. De eerste manier waarop meditatie je kan helpen tijdens deze fase van je leven is door het verminderen van die ongemakkelijke symptomen. Meditatie kan verlichting brengen bij veelvoorkomende menopauzale symptomen.


Duur: 13 min.

DISCLAIMER: De meditaties hebben niet de intentie om professioneel medisch of ander advies te vervangen. Als je te maken hebt met fysieke of psychische aandoeningen, zoek dan altijd professionele ondersteuning. Rijd geen auto of bedien geen machines terwijl je luistert naar meditaties, slaapmeditatiemuziek, binaurale beats of begeleide ontspanningssessies voor het slapengaan. Je stemt ermee in om binnen je eigen grenzen te werken en neemt volledige verantwoordelijkheid voor je eigen veiligheid en welzijn. Door deel te nemen aan deze activiteit stem je ermee in om te allen tijde naar je lichaam te luisteren en nooit iets te doen dat pijn veroorzaakt. Je erkent dat deelname aan deze activiteit een mogelijk risico op persoonlijk letsel met zich meebrengt. Je bent volledig op de hoogte van dit risico en vrijwaart Curvy Queen's Mindset hierbij van alle aansprakelijkheid, nalatigheid of andere claims die voortvloeien uit, of op enige wijze verband houden met je deelname aan deze activiteit.