De lessen zijn ook ontworpen om je te ondersteunen bij de perimenopauze of de menopauze. Ze helpen met het oplossen van blokkades, om je hormonaal weer in evenwicht te brengen en om in je krachtige center te blijven.

De yogaflows zijn gecreëerd om je in harmonie te brengen met de seizoenen, de maan en de elementen van de natuur.

Samen verdiepen we ons in jouw living room yoga practice, 
eren we de wijsheid van je lichaam en creëren we een ruimte waar je hart kan rusten.

Je  Living Room Yoga vormt werkelijk het fundament van je welzijn en zal je voor het leven ondersteunen.

Wat mijn geweldige yogi's over me zeggen ...

Yoga met Pascale is iets wat ik koester! 
Verlichtend, rustgevend en gebalanceerd. 
Het is een zaligheid voor zowel je lichaam als je geest. 
Ik kan het iedereen aanraden.

~ AnnickVEEL GESTELDE VRAGEN
Q1: Voor wie is het Yin at Heart Membership?
Het Yin at Heart Membership is voor dames die aan het begin staan van hun spirituele reis en die voelen dat hun leven niet meer is zoals het vroeger was, er knaagt iets en ze weten niet wat, hun lichaam verandert en willen zich weer vrouwelijk voelen. In het membership gaan we stap voor stap werken aan je persoonlijke groei en we beginnen helemaal van nul. 

Q2: Wat is het Yin at Heart Membership?
Het Yin at Heart Membership is een private ladies club die beginnen aan hun spirituele reis en die steeds mee evolueert met de mentaliteit en de manier waarop wij leven. Wat je achtergrond ook is, je gaat hier altijd relevante informatie vinden om je visie te ondersteunen. Elke 2 weken is er een online call waar je je vragen kan stellen en je krijgt toegang de hele bibliotheek van het Yin at Heart Membership waar je yogaflows, meditaties, reflectieboeken en andere je tools tot je beschikking hebt om je persoonlijke groei waar te maken en die je helpen met je spirituele reis.

Q3: Hoeveel kost het Yin at Heart Membership?
Het Yin at Heart Membership kan je maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks betalen. De online betaling gaat door via een betalingsprovider. We accepteren bancontact en ideal. PayPal word niet aanvaard. Het bedrag vind je terug op de webpagina.

Q4: Als de prijs van het abonnement omhoog gaat, gaat dan mijn prijs ook omhoog?
Nee, jij behoudt jouw prijs! Deze zal zolang jij jouw abonnement actief houdt, nooit omhoog gaan. Stop je je abonnement en schrijf je je daarna terug in, geldt het bedrag wat op dat moment geldig is en op de website staat.

Q5: Wat gebeurd er nadat ik lid ben geworden?
Je krijgt een welkomstmail met je login en je hebt onmiddellijk toegang tot het Membership. Het Yin at Heart Membership is een bibliotheek die steeds qua inhoud uitbreidt en evolueert. Je begint je ontdekkingstocht wanneer jij wil en je komt naar de tweewekelijkse online calls als jij er zin in hebt. Op die live calls, worden de vragen besproken die je over de inhoud hebt. Samen gaan we op zoek naar antwoorden en krijg jij ondersteuning.

Q6: Wanneer zijn de tweewekelijkse calls met Pascale?
De calls zijn tweemaal per maand en gaan over de vragen die je hebt. De data en de uren zullen in de mails die je over het membership gaan worden meegedeeld.

Q7: Hoe krijg ik toegang tot het membership?
Je krijgt toegang via je mobiel, je tablet en je desktop.

Q8: Word het membership automatisch hernieuwd?
Je lidmaatschap wordt automatisch hernieuwd, maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks naargelang het abonnement dat je hebt gekozen. 
Voor verder details, kijk op onze Membership Policy.

Q9: Kan ik mijn lidmaatschap zelf opzeggen?
Ja hoor, al ga ik dat heel erg vinden als jij niet meer bij ons wil zijn. Stuur dan een mailtje naar pascale@curvyqueensmindset.be, 
30 dagen voor je abonnement afloopt. Voor verder details, kijk op onze Membership Policy.

Q10: Wat als ik vragen heb?
Heb je vragen over de inhoud, kan je ze steeds stellen in de babbelbox van de Curvy Queen's Academy of in onze tweewekelijkse online calls. Vragen over je login, je betaling of andere administratieve zaken, stuur dan een mailtje naar pascale@curvyqueensmindset.be.