Hallo, ik ben Pascale

Ik ben een yogadocente en helemaal zot van chakra's, een zelfverklaarde katten en cake lover, een eeuwige optimist, zonneliefhebster en een cheerleader voor zelfliefde, toegewijd om je te helpen de gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden.

Ik ben opgegroeid in Antwerpen. Ik ben al bijna naar 35 landen gereisd en overal yoga gedaan en opleidingen gevolgd.

Ik ondersteun en geef dames nieuwe inzichten over hoe ze duurzame veranderingen kunnen aanbrengen in hun levensstijl en gedrag om de algehele gezondheid en geluk te ondersteunen. Mijn missie is om een gemeenschap te creëren rond gezond en duurzaam leven, zodat we elkaar kunnen aanmoedigen en samen een ripple-effect in de wereld kunnen creëren. Ik geloof echt in een holistische benadering van gezondheid en welzijn, die de geest, het lichaam en de ziel voedt.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen: Gezondheid is een reis, geen bestemming. Er is geen snelle oplossing en er is geen universele aanpak die voor iedereen werkt.
Iedereen is anders, wat goed is voor de ene persoon werkt mogelijk niet voor de ander. 
Wat gisteren voor jou werkte, werkt mogelijk niet meer voor jou morgen.

Hoewel ik zelf geen perfect 'gezonde' levensstijl leef (ik heb zeker mijn zwakke plekken en fouten), ben ik erin geslaagd om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen, uit die ratrace te stappen en over te gaan naar een evenwichtig leven dat in lijn is met mijn doel. 
Ik houd ervan om te reizen en te ontdekken wat de wereld en het leven te bieden hebben. 
Het leven is te mooi om zelfs maar één minuut te verspillen aan vastzitten, overweldigd, uitgeput of gefrustreerd zijn.

En dit is wat ik ook voor al mijn klanten wil.

In mijn coachingsaanpak integreer ik Zelfliefde, Chakras, Yoga en Meditatie. 
Deze vier krachtige pijlers samen vormen de basis voor fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid.

In mijn online programma creëer ik een veilige en ondersteunende ruimte en begeleid ik mijn klanten om meer verbonden te worden met zichzelf. Ik help hen hun eigen unieke weg te vinden, krachtige tools te leren en gezonde gewoonten te implementeren die passen bij waar ze zich nu bevinden in hun leven en die duurzame verschuivingen mogelijk maken die ook in de toekomst blijven bestaan.

Ben je klaar om je leven van binnenuit opnieuw af te stemmen?

Veel liefde,

Pascale

 
Vandaag voel ik me in lijn met mijn doel. 


Ik voel me het meest verbonden met mezelf dan ooit tevoren en heb een gezonde balans gecreëerd - fysiek, mentaal en emotioneel.
Ik ben nog steeds op reis en ik weet en erken dat het nooit af zal zijn. 

En dat vind ik heerlijk, omdat ik een fervent voorstander ben van voortdurende persoonlijke ontwikkeling. 
Gedreven door mijn nieuwsgierigheid ben ik toegewijd om af te stemmen op mezelf en geef ik elke dag mijn best om de beste versie van mezelf te worden die ik kan zijn.


En nu is het tijd om iets terug te geven ...


Met Curvy Queen's Mindset integreer ik mijn professionele ervaring op het gebied van leiderschap, coaching en ontwikkeling met mijn passie, 
ervaring en opleiding op het gebied van yoga en welzijn.

Curvy Queen's Mindset is gebouwd op de missie om je te helpen meer verbonden te zijn met jezelf, 
je aan te moedigen om te proberen en te experimenteren, om te vallen en weer op te staan.
Je unieke weg te vinden en impactvolle veranderingen in je leven te implementeren om te groeien naar de gezondste en gelukkigste versie van jezelf.