LICHT nodigt je uit om een reis te maken op de energetische snelweg van je ruggengraat.


Het is fysiek, het komt recht uit het hart, het is ... energie.

Leer het te beheersen en te sturen.

Je wordt uitgenodigd om op je eerste, hopelijk van vele, reizen te gaan! 

De yogaflows en meditaties zijn diepgaand en bedoeld om meer inzicht te geven in je innerlijke. 

Ze zijn ontworpen om je te helpen de energie van het subtiele lichaam te cultiveren, te openen, in evenwicht te brengen en onbekend terrein te verkennen.

Ze zijn bedoeld om naar terug te keren.

Leer op een leuke en uitnodigende manier over de chakra's.

Leer jezelf kennen.

Leid je energie zodat het met je werkt en niet tegen je.
Licht is beschikbaar in twee opties:


LICHT kan apart worden gekocht als een op zichzelf staande serie of 
je kan lid worden van het Yin at Heart Membership waarin de LICHT Chakra yogaflow is inbegrepen.Downloadbare Collectie

Je krijgt onmiddellijke toegang tot alle video's, 
zowel de yin yogaflows als de meditaties. Yin at Heart Membership

Licht is ook beschikbaar als onderdeel van het maandelijkse Yin at Heart Membership. Sluit je aan voor slechts €28 per maand.LICHT houdt in:
7 Exclusieve Yogavideo's

LICHT bevat 7 unieke yin yogaflows, ontworpen door Pascale, om de energie van je lichaam te helpen verkennen. Elke flow werkt dieper in op die bepaalde chakra en helpt je om specifieke blokkades op te heffen. Het is een manier voor jou om te evalueren waar je staat, evenals is het een manier om elke keer naar terug te gaan wanneer je je uit balans voelt.Verken de chakra's op een leuke manier!

Leer op een leuke en uitnodigende manier over de chakra's. Leg de basis voor exploratie en expansie! Open je geest, luister naar je ademhaling en ontdek wat goed voelt.7 Unieke Chakra Meditaties

LICHT bevat 7 unieke chakra meditaties die je meenemen op een visualisatie, ontworpen door Pascale, om de energie van je ziel te helpen verkennen. Het is een manier voor jou om te evalueren waar je staat, evenals is het een manier om elke keer naar terug te gaan wanneer je je uit balans voelt.

7 Unieke Chakra Meditaties

LICHT bevat 7 unieke chakra meditaties die je meenemen op een visualisatie, ontworpen door Pascale, om de energie van je ziel te helpen verkennen. Het is een manier voor jou om te evalueren waar je staat, evenals is het een manier om elke keer naar terug te gaan wanneer je je uit balans voelt.
Chakras & Menopauze


De beste manier om met chakra's te werken, is door je leven eens van dichtbij te bekijken en ze te vergelijken met de eigenschappen van elke chakra. Denk eens na over welk verband ze hebben met je verleden, vooral je kindertijd - wat is er onopgelost gebleven? Heb je nog begraven angsten of wrokgevoelens waar je tot op de dag van vandaag nog mee in je hoofd zit? Of ervaar je gezondheidsproblemen die verband houden met de fysieke elementen van de chakra's?

De energetische veranderingen van deze tijd kunnen zich op verschillende manieren manifesteren. Als je deze fase van je leven benadert als een kans om echt door te werken aan alles wat je in het verleden hebt vermeden, zal je algehele energie vrijkomen, waardoor het kan stromen door je subtiele lichaam. Je gaat ook echt effect hebben als je met de chakra's werkt, vooral met technieken die helpen bij het bevorderen van de energie van de chakra's. Yoga is hiervoor uitstekend geschikt, evenals meditatietechnieken die zich richten op de beweging tussen de chakra's.

Wanneer de energie vrij door ons energetisch systeem stroomt, ervaren we een bloei van spirituele talenten, met name intuïtie - een sleutelaspect van het archetype van de wijze vrouw. Onze mogelijkheid om energieën en spirit te voelen en ermee te verbinden wordt versterkt. Terwijl het voortplantingsaspect van ons fysieke lichaam afneemt, nemen de spirituele aspecten van ons subtiele lichaam toe! En deze verschuiving is iets dat voor de rest van ons leven steeds dieper kan worden. Dit is voor mij de essentie van bewust ouder worden - het omarmen van de verschuiving van de focus op ons fysieke naar de focus op onze wijsheid en inzicht. Het is een nieuwe geboorte, een overgang naar ons hogere zelf, en een opwindende tijd, als we het op deze manier echt kunnen omarmen.

TERUGBETALING POLICY
We kunnen geen terugbetaling doen van onze cursussen, daarom zijn alle verkopen definitief.

Curvy Queen's Mindset,  raadt aan om uw arts te raadplegen over de toepasbaarheid van eventuele aanbevelingen en om alle veiligheidsinstructies te volgen voordat u aan een trainingsprogramma begint. Bij deelname aan enige vorm van lichaamsbeweging of trainingsprogramma bestaat het risico op lichamelijk letsel. Als u deelneemt aan deze oefeningen of dit trainingsprogramma, stemt u ermee in dat u dit op eigen risico doet, vrijwillig deelneemt aan deze activiteiten en alle risico's op letsel aanvaardt.