Ochtendflow

Je dag met yoga beginnen kan je veel energie geven. Deze eenvoudige flow gaat je helpen om de slaap uit je ogen te wrijven, je stijve spieren los te maken, je lichaam en je geest weer de nodige focus te geven.

Yoga: hatha

Props: 2 blokjes (of boeken), bolster (of kussens), yogastrap (of sjaal)

Duur: 20 min.

Yoga voor vermoeide benen

Sta jij het grootste gedeelte van de dag op je voeten? Of loop je de hele tijd rond? Misschien werk je in een winkel of loop je de ganse dag de kleintjes achterna of werk je in een restaurant en breng je het eten rond, wat het ook is, op het einde van de dag is het tijd om je voeten en je benen te ontspannen met deze 6 stretches.

Yoga: yin

Props: blokje, muur

Duur: 15 min.3 Beste poses voor pijn
aan je bovenrug

Als je net zoals ik vaak last hebt van je bovenrug, kunnen deze poses verlichting brengen als je ze regelmatig doet.Of je nu een zittend beroep hebt, vaak achter het stuur zit of veel op je gsm zit te kijken, is het gemakkelijk om een slechte manier van zitten aan te leren. Deze 3 poses in je dagelijkse routine inplannen gaat dit tegengaan.

Yoga: yin

Props: geen

Duur: 15 min.

DISCLAIMER: Raadpleeg altijd een arts voordat je begint aan een trainingsprogramma. Door deel te nemen aan deze activiteit erken je dat deze oefening een fysieke discipline is die een zekere mate van mentale concentratie en fysieke kracht en uithoudingsvermogen vereist, en dat je in goede gezondheid moet verkeren om deel te nemen.Je stemt ermee in om binnen je eigen grenzen te werken en neemt volledige verantwoordelijkheid voor je eigen veiligheid en welzijn. Door deel te nemen aan deze activiteit stem je ermee in om te allen tijde naar je lichaam te luisteren en nooit iets te doen dat pijn veroorzaakt. Je erkent dat deelname aan deze activiteit een mogelijk risico op persoonlijk letsel met zich meebrengt. Je bent volledig op de hoogte van dit risico en vrijwaart Curvy Queen's Mindset hierbij van alle aansprakelijkheid, nalatigheid of andere claims die voortvloeien uit, of op enige wijze verband houden met je deelname aan deze activiteit.