CURVY QUEEN'S MINDSET


In het leven ontdekt de meerderheid van de mensen slechts één ware roeping, maar ik prijs me gelukkig dat ik er twee mag omarmen. Als yogadocente en Human Design-expert sta ik op bepaalde dagen op mijn mat om mensen te helpen loslaten en ontspannen. Op andere dagen zit ik achter mijn laptop, waar ik HD-charts creëer en mensen leer zichzelf grondig te begrijpen. Op de allerbeste dagen doe ik beide.

Als Manifesting Generator met een 2/4 profiel is dit precies op mijn lijf geschreven. Dankzij Human Design besef ik nu dat ik me niet hoef te beperken tot één werkrichting; het zit in mijn natuur om me bezig te houden met verschillende dingen die ik graag doe. Mijn specialiteit ligt in het verbinden van deze creatieve vaardigheden met meer dan een decennium aan ervaring in luisteren en mensen uit hun comfortzone halen. Op dat moment wordt het werk meer dan alleen sturen en basisinformatie geven; het gaat om doelgerichte inhoud, de tijd nemen en laten openbloeien.

Ik ben een expert in het loslaten van opgebouwde stress en trauma uit het lichaam, de hersenen en het zenuwstelsel. Als je je fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel op je best wilt voelen, ben ik degene die je moet bellen. Of als je streeft naar grotere en hogere staten van zijn, ben ik de juiste persoon om mee in contact te komen. Sommigen noemen me een trainer, anderen een healer, en weer anderen een expert in stressvermindering. Maar als mensen op het hoogste niveau willen presteren, bellen ze gewoon mij.WAAROM BODYWORK ZO ESSENTIEEL IS
"WAT ER IN JE LICHAAM AAN DE HAND IS, GEBEURT OOK IN JE LEVEN."

Als we ouder worden, wordt het bindweefsel van ons lichaam droog, worden de spieren korter en worden de meridianen traag en stagnerend. Doeltreffend bodywork kan leiden tot je grootste doorbraken - fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch.

ONTDEK, ONTMOET, BEVRIJD en HERSTEL 

van stress en spanning die je in vastgezette posities, patronen en gedragingen heeft gehouden. Bouw een gezondere relatie met jezelf en anderen, zowel persoonlijk als professioneel. Verbeter je houding, je mobiliteit, je circulatie, je bloedstroom en je Chi-energie. Creëer een nieuw niveau van verbinding met jezelf en herstel de verbinding met je innerlijke kracht, macht en wijsheid. 
Het zit allemaal in je LICHAAM!

ECHTE TRANSFORMATIE BEGINT HIER!

LATEN WE SAMENWERKEN