CURVY QUEEN'S MINDSET

Laat stress los en creëer ruimte in je lichaam voor enorme veranderingen, doorbraken en nieuwe inzichten.

Het beheersen van stress is van vitaal belang omdat het aanzienlijke invloed kan hebben op je welzijn, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen. Stress, ongeacht of het voortkomt je uit werk, je persoonlijke uitdagingen of interne druk, en is gelinkt aan emotionele, fysieke en mentale uitputting. Dit beïnvloedt niet alleen je professionele leven, maar dringt ook door tot je algehele gezondheid en draagt bij aan verschillende fysieke symptomen.

De complexe relatie tussen stress en pijn is goed gedocumenteerd, waarbij stress fungeert als een potentiële katalysator voor verhoogd ongemak. Bovendien kan de psychologische tol van stress de perceptie van pijn vergroten, waardoor deze intenser of aanhoudender kan lijken.

In het online Yin at Heart Membership werk ik met yin en restorative yoga, yoga nidra en meditatie aan het loslaten van stress en trauma. De yogaflows zijn gebaseerd op de 12 Chinese Meridianen en de chakra's, die je kan terugvinden in je Human Design.VOOR WIE IS HET MEMBERSHIP?

Dit membership is perfect voor iedereen die op zoek is naar een persoonlijke aanpak voor stressverlichting en welzijnsbevordering. Of je nu een drukke professional bent, persoonlijke uitdagingen ervaart, of simpelweg streeft naar een holistische benadering van gezondheid, mijn online Yin at Heart Membership biedt de ondersteuning die je nodig hebt.

Als de last van stress niet alleen je werk, maar ook je fysieke en emotionele gezondheid beïnvloedt, ben je hier aan het juiste adres. Mijn benadering erkent de diepgaande relatie tussen stress, pijn en emotioneel welzijn.

Of je nu nieuw bent in yoga en meditatie en nieuwsgierig bent naar de impact ervan op jou, of al ervaring hebt en verder wil verkennen, mijn membership staat open voor iedereen die zichzelf de ruimte wil geven om te groeien, los te laten en te bloeien. Ontdek de transformatieve kracht van mijn membership voor een gebalanceerd leven vol zelfzorg en empowerment.

WAT IS HET RESULTAAT?

Door actief deel te nemen aan het Yin at Heart Membership en dagelijks yoga en meditaties te beoefenen, omarm je een pad van persoonlijke groei en welzijn. De effecten strekken zich uit tot alle aspecten van je leven, met stressvermindering als een van de centrale voordelen.

  1. Stressvermindering: De doelgerichte yogaflows verminderen stress op fysiek, emotioneel en mentaal niveau, waardoor een diepe ontspanning ontstaat.
  2. Emotionele Stabiliteit: De beoefening bevordert emotionele veerkracht, waardoor je effectiever om kunt gaan met uitdagingen en stressvolle situaties.
  3. Verhoogd Bewustzijn: Dagelijkse beoefening ontwikkelt bewustzijn, waardoor je stressoren eerder herkent en er effectiever op reageert.
  4. Betere Slaapkwaliteit: De integratie van yoga nidra bevordert diepe ontspanning, wat kan leiden tot verbeterde slaapkwaliteit.
  5. Positieve Mindset: De combinatie van fysieke oefeningen en meditatieve praktijken bevordert een positieve mindset, wat bijdraagt aan algemeen welzijn.
Als je deelneemt aan het Yin at Heart Membership en dagelijks met yoga en meditatie bezig bent, leg je de basis voor een leven dat gekenmerkt wordt door ontspanning, veerkracht en innerlijke balans. Je investeert in jezelf en in een gezonde toekomst vol welzijn en levensvreugde.

Je kunt het membership na 3 maanden opzeggen, daarna is het per maand opzegbaar.
Toegang tot de volledige Yin at Heart Membership
Stress verminderen op eigen tempo
Meer Flexibiliteit creëren
Spanning loslaten in je spieren
Doe zo vaak als je wil de yogaflows en meditatiesBONUS: HD Blueprint BasisOntdek de concrete resultaten van stressmanagement:

Verbeterde Concentratie en Focus:
- Resultaat: Merkbaar toegenomen vermogen om je te concentreren op taken.
- Hoe het werkt: Stressreductie bevordert mentale helderheid, wat op zijn beurt je concentratie en focus verbetert in alledaagse bezigheden.

Verhoogde Emotionele Intelligentie:
- Resultaat: Verfijnder begrip en beheer van emotionele reacties.
- Hoe het werkt: Stressvermindering ondersteunt de ontwikkeling van emotionele intelligentie, waardoor je emotionele reacties op situaties beter kunt begrijpen en beheersen.

Meer Geestelijke Veerkracht:
- Resultaat: Versterkte weerbaarheid tegen stressfactoren.
- Hoe het werkt: Door regelmatige stressverlagende oefeningen ontwikkel je een mentale veerkracht, waardoor je beter kunt omgaan met uitdagingen en tegenslagen.

Betere Ademhalingstechnieken:
- Resultaat: Verbeterde ademhaling en zuurstofopname.
- Hoe het werkt: Yoga en meditatie bevorderen bewuste ademhalingstechnieken, wat kan leiden tot een diepere ademhaling en een kalmerend effect op het zenuwstelsel.


LIEFDESSPRINKELS

"Jij bent bezig met jouw yogi's, die krijgen jouw volle aandacht ..."

"Jij geeft oplossingen om toch de pose te kunnen doen ..."

"Jij verwacht geen onmogelijke dingen ..."

YIN AT HEART - MEMBERSHIP VRAGEN
WAT IS HET YIN AT HEART MEMBERSHIP?

Het Yin at Heart Membership is een online yoga membership dat zich specifiek richt op stressmanagement en het bevorderen van innerlijke rust. Dit unieke membership omvat een uitgebreide verzameling vooraf opgenomen video's, waaronder verkwikkende yogaflows, meditaties en ademwerk. Deze video's zijn ontworpen om op je eigen tempo te worden bekeken, waardoor je de flexibiliteit hebt om ze aan te passen aan jouw behoeften en schema.

Wat het Yin at Heart Membership onderscheidt, is de integratie van Human Design, een systeem dat jouw energetische blauwdruk onthult. Human Design fungeert als een persoonlijke 'gebruikershandleiding', waardoor je niet alleen jezelf beter begrijpt, maar ook inzichten krijgt over waar stress zich kan manifesteren in jouw leven. Dit is met name waardevol voor mensen die aan het begin staan van hun reis naar stressmanagement en op zoek zijn naar effectieve manieren om stress te verminderen.

Het doel van Human Design is niet alleen zelfinzicht, maar ook het ervaren van meer tevredenheid en het authentiek leven. Door de combinatie van Human Design en yoga creëert het Yin at Heart Membership een holistische benadering om jou te begeleiden naar een gebalanceerder en veerkrachtiger leven.

Yoga, als krachtig instrument voor zowel mentale als fysieke rust, biedt de perfecte basis om dieper in jezelf te kijken. Door deze innerlijke rust op te zoeken, kun je de inzichten van Human Design helderder interpreteren, vooral in het kader van stressmanagement.

VOOR WIE IS HET YIN AT HEART MEMBERSHIP?

Dit membership is op maat gemaakt voor diegenen die streven naar persoonlijke groei vanaf het allereerste begin. We richten ons op praktische stappen die je kunnen helpen stress te verminderen en een meer gebalanceerd en veerkrachtig leven te leiden. Ontdek de harmonie tussen Human Design en Yoga en laat ons je begeleiden op jouw reis naar welzijn en innerlijke rust.

WAT GEBEURD ER ALS IK LID BEN GEWORDEN?

Je krijgt een welkomstmail met je login voor het membership en je hebt onmiddellijk toegang tot het Membership. 
YIN AT HEART - BETALINGSVRAGEN
WAT KOST HET YIN AT HEART MEMBERSHIP?

Het bedrag vind je terug op de webpagina. Dit is het bedrag dat maandelijks wordt aangerekend.

IS ER EEN MINIMALE INSTAP VOOR HET YIN AT HEART MEMBERSHIP?

Ja, er is een minimale instap voor het membership van 3 maanden.

Je kunt het membership na 3 maanden opzeggen, daarna is het per maand opzegbaar. Neem in dat geval 30 dagen voor je membership afloopt contact op. Voor verdere details, zie onze Algemene Voorwaarden.

HOE VERLOOPT DE BETALING VOOR HET YIN AT HEART MEMBERSHIP?

Het Yin at Heart Membership is maandelijks te betalen. 

De online betaling gaat automatisch via een betalingsprovider. We accepteren bancontact, ideal, VISA en MC. PayPal wordt niet aanvaard. 

ALS DE PRIJS VAN HET YIN AT HEART MEMBERSHIP OMHOOG GAAT, GAAT DAN OOK MIJN PRIJS OMHOOG?

Nee, jij behoudt jouw prijs! 

Deze zal zolang je jouw membership actief houdt, nooit omhoog gaan. Stop je je membership en schrijf je je daarna terug in, dan geldt het bedrag wat op dat moment geldig is en op de website staat.
YIN AT HEART - HUMAN DESIGN
WAT ALS IK DE HUMAN DESIGN BLUEPRINT NIET GOED VIND, KRIJG IK HEM DAN TERUGBETAALD?

Nee, dat kan helaas niet. De HD Blueprint geeft een uniek inzicht in jouw leven omdat de Blueprint gebaseerd is op jouw persoonlijke geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats.

Het is een investering in jezelf, daar kun je nooit in de fout mee gaan.  
YIN AT HEART - ALGEMENE VOORWAARDEN
VERKLARING VAN EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID VOOR ESSENCE MEMBERSHIP DEELNAME. 

Door deel te nemen aan het membership ga je ermee akkoord dat dit op eigen verantwoordelijkheid is. Je begrijpt en aanvaardt dat het beoefenen van yoga en andere activiteiten binnen dit membership risico's met zich meebrengt, waaronder het risico op blessures. Braes Pascale aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventueel lichamelijk letsel of schade die je zou kunnen oplopen tijdens of als gevolg van deelname aan de activiteiten. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om de oefeningen op een veilige en geschikte manier uit te voeren, rekening houdend met je eigen fysieke conditie en eventuele gezondheidsbeperkingen. Als deelnemer begrijp je dat Braes Pascale niet aansprakelijk kan worden gehouden voor letsels of schade, en je vrijwaart Braes Pascale van elke aansprakelijkheid in verband met jouw deelname aan het membership.

WAT ALS IK VRAGEN HEB?

Heb je vragen over je login, je betaling of andere administratieve zaken, neem dan contact op.

Algemene Voorwaarden vind je hier.