Stressmanagement is geen luxe; het is een noodzaak. Het helpt niet alleen om beter met uitdagingen om te gaan, maar ook om ruimte te creëren voor creativiteit en focus. Ik begrijp dat stress een deel is van het spel, en daarom gebruik ik eenvoudige, effectieve tools om ermee om te gaan.

Yoga, meditatie en ademwerk vormen de kern van wat ik doe. Geen zweverig gedoe, gewoon praktische technieken die je helpen ontstressen. En voor degenen die nieuwsgierig zijn naar meer diepgang, integreer ik ook principes van Human Design om je te ondersteunen bij het begrijpen van je unieke energetische blauwdruk.

Jij en ik weten allebei dat het ondernemerschap geweldig is, maar laten we ook eerlijk blijven - het kan behoorlijk stressvol zijn. Deadlines, beslissingen, en het constante streven naar succes kunnen soms overweldigen. Ik geloof dat er een meer ontspannen manier van ondernemen is. Een manier waar je kunt ontspannen en jezelf kan zijn. 

Ik nodig je uit om te ontdekken hoe ontspannen ondernemen eruitziet. Dus, ben je er klaar voor? Neem een kijkje en voel je vrij om contact op te nemen als je vragen hebt. Laten we samen werken aan een evenwichtigere ondernemersreis.Slechts 6 exclusieve memberships beschikbaar - wanneer ze weg zijn, kom je op de wachtlijst!
 


"Ik kan de stress 's avonds 
achter me laten ...""Door te ademen kan ik 
mezelf rustig krijgen ..."
"Ik kan mijn nek en 
schouders ontspannen ..."


ESSENCE - MEMBERSHIP VRAGEN
WAT IS HET ESSENCE MEMBERSHIP?

Essence Membership is een Private Online Membership voor stressmanagement. Dat bestaat uit 'persoonlijke ondersteuning door online privé yogasessies en voxer support.

Binnen dit membership worden twee yogastijlen aangeleerd, namelijk yin yoga en restorative yoga, evenals twee meditatiestijlen, yoga nidra en begeleide meditaties. Je kunt gedetailleerde beschrijvingen van deze stijlen vinden op de websitepagina gewijd aan het Yin at Heart Membership.

Het samenspel van yoga, meditatie en ademwerk en human design binnen het Essence Membership is gericht op het stap voor stap begeleiden van jouw stressmanagement te beginnen vanaf het allereerste begin. Hier focussen we op praktische stappen die je kunnen helpen stress te verminderen en een meer gebalanceerd en veerkrachtiger leven te leiden.

Yoga is een krachtig hulpmiddel om rust te vinden in zowel je geest als je lichaam. Door deze rust op te zoeken, kun je diepgaander in jezelf kijken en de waardevolle handleiding van Human Design helderder interpreteren, vooral met het oog op stressmanagement.

Het primaire doel van Human Design is het aanreiken van een systeem waarmee je niet alleen jezelf beter begrijpt, maar ook meer tevredenheid in het leven ervaart en authentieker kunt leven. Het fungeert als een unieke 'gebruikershandleiding' die jouw energetische blauwdruk onthult, waardoor je bewuster beslissingen kunt nemen en op een meer doelgerichte manier kunt interacteren met de wereld om je heen.

VOOR WIE IS HET ESSENCE MEMBERSHIP?

Het Essence Membership is speciaal ontworpen voor ondernemers die aan het begin staan om aan stressmanagement te doen en op zoek zijn naar effectieve manieren om stress te verminderen, terwijl ze streven naar meer innerlijke rust en veerkracht in het leven.

WAT GEBEURT ER ALS IK LID BEN GEWORDEN?

Je krijgt een welkomstmail met alle details voor het membership. In deze mail vind je jouw persoonlijke link voor de online yogalessen via Zoom, een link naar Voxer voor de communicatie, en je login voor het Yin at Heart Membership, waar je toegang hebt tot vooropgenomen yogaflows en meditaties.

WAT GEBEURT ER ALS CURVY QUEEN'S MINDSET MET VAKANTIE IS?

Tijdens mijn afwezigheid op vakantie bied ik vooraf opgenomen yogalessen aan, die zorgvuldig zijn voorbereid op basis van jouw behoeften en aangepast aan de omstandigheden van mijn vakantie. Tijdens mijn afwezigheid op vakantie blijft de Voxer-ondersteuning beschikbaar, zij het aangepast aan mijn vakantieplanning wat betreft beschikbaarheid en internetconnectie. 
ESSENCE - BETALINGSVRAGEN
WAT KOST HET ESSENCE MEMBERSHIP?

Het bedrag vindt je terug op de webpagina. Dit is het bedrag dat maandelijks wordt aangerekend. BTW is incl.

IS ER EEN MINIMALE INSTAP VOOR HET ESSENCE MEMBERSHIP?

Ja, de  minimale instap voor het membership is 3 maanden.

Je kunt het membership na 3 maanden opzeggen, daarna is het per maand opzegbaar. Neem in dat geval 30 dagen voordat je membership afloopt contact op. Voor verder details, zie onze Algemene Voorwaarden.

HOE VERLOOPT DE BETALING VOOR HET ESSENCE MEMBERSHIP?

Het Essence Membership is maandelijks te betalen. 

De online betaling gaat automatisch door via een betalingsprovider. We accepteren bancontact, ideal, VISA en MC. PayPal wordt niet aanvaard. 

ALS DE PRIJS VAN HET ESSENCE MEMBERSHIP OMHOOG GAAT, GAAT DAN OOK MIJN PRIJS OMHOOG?

Nee, jij behoudt jouw prijs! 

Deze zal zolang je jouw membership actief houdt, nooit omhoog gaan. Stop je je membership en schrijf je je daarna terug in, dan geldt het bedrag wat op dat moment geldig is en op de website staat.
ESSENCE - ALGEMENE VOORWAARDEN
WAT IS HET ANNULERINGSBELEID VOOR DE YOGALESSEN IN HET ESSENCE MEMBERSHIP?

Alle annuleringen voor de yogalessen in het Essence Membership vereisen 24 uur van tevoren kennisgeving; anders wordt de sessie als verloren beschouwd.

KAN IK DE YOGALESSEN VAN MIJN ESSENCE MEMBERSHIP DOORGEVEN ALS IK NIET KAN?

Yogasessies kunnen worden bijgewoond door vrienden of familie, al dan niet in jouw aanwezigheid, mits dit van tevoren is medegedeeld. Het afgesproken thema van de les wordt niet aangepast.

HOE WORDEN DE AFSPRAKEN GEMAAKT VOOR DE YOGALESSEN IN HET ESSENCE MEMBERSHIP?

Data en tijden voor elke sessie zijn flexibel en worden maandelijks bevestigd via e-mail of telefoon. De yogalessen dienen in de maand van aanschaf te worden opgenomen, ze zijn niet overdraagbaar naar de volgende maand.

Elke maand bestaat uit 8 privé yogalessen (8 x 60 minuten) en gaan door via zoom.

VERKLARING VAN EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID VOOR ESSENCE MEMBERSHIP DEELNAME. 

Door deel te nemen aan het membership ga je ermee akkoord dat dit op eigen verantwoordelijkheid is. Je begrijpt en aanvaardt dat het beoefenen van yoga en andere activiteiten binnen dit membership risico's met zich meebrengt, waaronder het risico op blessures. Braes Pascale aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventueel lichamelijk letsel of schade die je zou kunnen oplopen tijdens of als gevolg van deelname aan de activiteiten. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om de oefeningen op een veilige en geschikte manier uit te voeren, rekening houdend met je eigen fysieke conditie en eventuele gezondheidsbeperkingen. Als deelnemer begrijp je dat Braes Pascale niet aansprakelijk kan worden gehouden voor letsels of schade, en je vrijwaart Braes Pascale van elke aansprakelijkheid in verband met jouw deelname aan het membership.

WAT ALS IK VRAGEN HEB?

Heb je vragen over je login, je betaling of andere administratieve zaken, neem dan contact op.

Algemene Voorwaarden vind je hier.