Ontdek een betere jij met yoga!

In het membership help ik je bij elke stap van je reis naar welzijn. 
Of je nu een beginner bent die wil starten met yoga, op zoek bent naar begeleiding bij het creëren van een online yoga home practice, of behoefte hebt aan stressverlichting en gewoonteherziening, ik ben er om je te ondersteunen.

Mijn deskundige begeleiding is gericht op het soepeler maken van je lichaam, het verminderen van pijn in je rug, schouders en nek, en het aanpakken van ongemakken zoals die knoop in je maag en onrustige darmen. 

Ik wil je helpen om bewuster te leven en dieper in jezelf te duiken, zodat je kunt voelen wat er binnenin gebeurt.
Bij mij hoef je je geen zorgen te maken over extreme yogahoudingen. 

Ik nodig je uit om jezelf te verbinden, zowel met yoga als met je eigen welzijn. 
Het is tijd om jezelf op de eerste plaats te zetten, en ik ben hier om je te begeleiden op deze reis.

Of je nu op zoek bent naar fysieke verbeteringen, emotioneel evenwicht, of gewoon een diepere connectie met jezelf, ik heet je van harte welkom in mijn online membership. Laten we samen de eerste stap zetten naar een gezonder, gelukkiger leven!


Wat mijn geweldige yogi's over me zeggen ...
 
Hey Pascale,
bedankt voor de fijne lessen gisteren! Afgelopen nacht de eerste x in maanden dat ik zo goed geslapen heb. Dat deed deugd. Bedankt.

CeeJay

Bedankt voor de fijne yogalessen. Je legt ze goed uit, geeft veel opties en je maakt ze verstaanbaar voor mij. Ik voel dat ik er nu meer uithaal. Ik heb geen spijt dat ik je ben tegengekomen.

Hilde

Ik vind uw yogalessen geweldig. Je legt het goed uit, ook voor yoga dummies zoals ik. Ondertussen combineer ik de houdingen uit de verschillende lessen. Heb er zelfs hele fijne muziek voor bij gevonden. De meditaties die ik in mijn bed :-). Het is ook heel leuk dat er zo vaak lessen bijkomen in het membership.

Wendy


Yoga met Pascale is iets wat ik koester! 
Verlichtend, rustgevend en gebalanceerd. 
Het is een zaligheid voor zowel je lichaam als je geest. Ik kan het iedereen aanraden.

~ AnnickIk kan niet wachten om samen met jou verder te groeien.


Veel gestelde vragen
Het Yin at Heart Membership is voor dames die aan het begin staan van hun spirituele reis en die voelen dat hun leven niet meer is zoals het vroeger was, er knaagt iets en ze weten niet wat, hun lichaam verandert en willen zich weer vrouwelijk voelen. In het membership gaan we stap voor stap werken aan je persoonlijke groei en we beginnen helemaal van nul.
Het Yin at Heart Membership is een private ladies club die beginnen aan hun spirituele reis en die steeds mee evolueert met de mentaliteit en de manier waarop wij leven. Wat je achtergrond ook is, je gaat hier altijd relevante informatie vinden om je visie te ondersteunen. Elke 2 weken is er een online call waar je je vragen kan stellen en je krijgt toegang de hele bibliotheek van het Yin at Heart Membership waar je yogaflows, meditaties, reflectieboeken en andere je tools tot je beschikking hebt om je persoonlijke groei waar te maken en die je helpen met je spirituele reis.
Het Yin at Heart Membership kan je maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks betalen. De online betaling gaat door via een betalingsprovider. We accepteren bancontact en ideal. PayPal word niet aanvaard. Het bedrag vind je terug op de webpagina.
Nee, jij behoudt jouw prijs! Deze zal zolang jij jouw abonnement actief houdt, nooit omhoog gaan. Stop je je abonnement en schrijf je je daarna terug in, geldt het bedrag wat op dat moment geldig is en op de website staat.
Je krijgt een welkomstmail met je login en je hebt onmiddellijk toegang tot het Membership. Het Yin at Heart Membership is een bibliotheek die steeds qua inhoud uitbreidt en evolueert. Je begint je ontdekkingstocht wanneer jij wil en je komt naar de tweewekelijkse online calls als jij er zin in hebt. Op die live calls, worden de vragen besproken die je over de inhoud hebt. Samen gaan we op zoek naar antwoorden en krijg jij ondersteuning.
De calls zijn tweemaal per maand en gaan over de vragen die je hebt. De data en de uren zullen in de mails die je over het membership gaan worden meegedeeld.
Je krijgt toegang via je mobiel, je tablet en je desktop.
Je lidmaatschap wordt automatisch hernieuwd, maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks naargelang het abonnement dat je hebt gekozen. Voor verder details, kijk op onze Algemene Voorwaarden.
Ja hoor, al ga ik dat heel erg vinden als jij niet meer bij ons wil zijn. Stuur dan een mailtje naar pascale@curvyqueensmindset.be, 30 dagen voor je abonnement afloopt. Voor verder details, kijk op onze Algemene Voorwaarden.
Heb je vragen over de inhoud, kan je ze steeds stellen in de besloten facebookgroep of op onze tweewekelijkse online calls. Vragen over je login, je betaling of andere administratieve zaken, stuur dan een mailtje naar pascale@curvyqueensmindset.be.