Maak yoga eenvoudig voor een druk leven!

Ontdek stijlen die bij jouw energie passen.
Of je nu wilt stretchen, loslaten of ontspannen, mijn lessen zijn perfect voor jou.

Mijn benadering is simpel en toegankelijk.
Spiritueel of naar Bali gaan is niet nodig voor yoga.

Zelfs met een drukke baan kun je mindfulness integreren, ook op het werk.
Yoga is voor iedereen, ongeacht flexibiliteit of stress.

Yin at Heart moedigt je aan om yoga op jouw manier te omarmen.
Ondersteun jouw levensstijl. Ieder lichaam is anders, dus elke yogapractice is uniek.

Laat mij je begeleiden, inspireren en als yogavriendin helpen op jouw reis.
Ontdek jouw unieke yoga ervaring vandaag nog!

Veel gestelde vragen


€ 49/maand
- HD Blueprint (eerst aan te kopen)

- Toegang tot het Yin at Heart Membership


€ 275/maand- 1x HD Blueprint + 1x HD Sessie (60 à 90 min.)

- 24/7 Voxer Support

- Toegang tot het Yin at Heart Membership
€ 575/maand

- 2x/week 1 uur live online Yoga Sessie via Zoom aangepast aan jouw Human Design Energietype

- 1x per maand een Follow Up Sessie via Zoom (60 min.)
om de volgende stappen te zetten in je Human Design Experiment. 

- 24/7 Voxer Support

- Toegang tot het Yin at Heart Membership


BONUS

- 1x per maand een HD Sessie zolang het Membership loopt 
(60 à  90 min.)

- HD Het Boek (HD Blueprint + HD Deep Dive) aan huis geleverd
WELKE INFORMATIE HEB JE NODIG OM MIJN HUMAN DESIGN CHART TE KUNNEN LEZEN?
Ik heb je volledige geboortegegevens nodig, inclusief de exacte tijd en datum van je geboorte, evenals de locatie. Je wordt gevraagd om deze gegevens in te voeren op het boekingsformulier wanneer je je lezing inplant.
WAT ALS IK MIJN GEBOORTEUUR NIET WEET?
We hebben deze informatie nodig om je lezing te kunnen doen. Je kunt soms contact opnemen met het ziekenhuis waar je geboren bent, of het kan vermeld staan op sommige geboorteaktes. Een ervaren astroloog kan ook je geboortetijd achterhalen indien nodig.
KAN IK MIJN HUMAN DESIGN CHART ZELF OPZOEKEN?
 Absoluut! Je kan je Human Design Chart gratis hier opzoeken
KAN IK MIJN SESSIE KOSTELOOS ANNULEREN OF VERZETTEN?
Ja, dat kan tot 48u voor de sessie begint. Doe je dit later, wordt de sessie aangerekend en kan je een nieuwe sessie boeken.
Het Yin at Heart Membership is voor dames die aan het begin staan van hun spirituele reis en die voelen dat hun leven niet meer is zoals het vroeger was, er knaagt iets en ze weten niet wat, hun lichaam verandert en willen zich weer vrouwelijk voelen. In het membership gaan we stap voor stap werken aan je persoonlijke groei en we beginnen helemaal van nul.
Het Yin at Heart Membership is een private ladies club die beginnen aan hun spirituele reis en die steeds mee evolueert met de mentaliteit en de manier waarop wij leven. Wat je achtergrond ook is, je gaat hier altijd relevante informatie vinden om je visie te ondersteunen. Elke 2 weken is er een online call waar je je vragen kan stellen en je krijgt toegang de hele bibliotheek van het Yin at Heart Membership waar je yogaflows, meditaties, reflectieboeken en andere je tools tot je beschikking hebt om je persoonlijke groei waar te maken en die je helpen met je spirituele reis.
Het Yin at Heart Membership kan je maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks betalen. De online betaling gaat door via een betalingsprovider. We accepteren bancontact en ideal. PayPal word niet aanvaard. Het bedrag vind je terug op de webpagina.
Nee, jij behoudt jouw prijs! Deze zal zolang jij jouw abonnement actief houdt, nooit omhoog gaan. Stop je je abonnement en schrijf je je daarna terug in, geldt het bedrag wat op dat moment geldig is en op de website staat.
Je krijgt een welkomstmail met je login en je hebt onmiddellijk toegang tot het Membership. Het Yin at Heart Membership is een bibliotheek die steeds qua inhoud uitbreidt en evolueert. Je begint je ontdekkingstocht wanneer jij wil en je komt naar de tweewekelijkse online calls als jij er zin in hebt. Op die live calls, worden de vragen besproken die je over de inhoud hebt. Samen gaan we op zoek naar antwoorden en krijg jij ondersteuning.
De calls zijn tweemaal per maand en gaan over de vragen die je hebt. De data en de uren zullen in de mails die je over het membership gaan worden meegedeeld.
Je krijgt toegang via je mobiel, je tablet en je desktop.
Je lidmaatschap wordt automatisch hernieuwd, maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks naargelang het abonnement dat je hebt gekozen. Voor verder details, kijk op onze Algemene Voorwaarden.
Ja hoor, al ga ik dat heel erg vinden als jij niet meer bij ons wil zijn. Stuur dan een mailtje naar pascale@curvyqueensmindset.be, 30 dagen voor je abonnement afloopt. Voor verder details, kijk op onze Algemene Voorwaarden.
Heb je vragen over de inhoud, kan je ze steeds stellen in de besloten facebookgroep of op onze tweewekelijkse online calls. Vragen over je login, je betaling of andere administratieve zaken, stuur dan een mailtje naar pascale@curvyqueensmindset.be.