ONLINE YOGA LESSEN

Kies wekelijks een passende online les voor jouw schema. De live lessen bieden je de kans om direct mee te doen en de groepsenergie te voelen. Elke sessie is uniek, zonder herhalingen. Ontdek de voordelen van live yoga voor een sterker lichaam en geest. Doe mee en ervaar de kracht van directe verbinding.

EEN VERBONDEN HOME YOGA PRACTICE
De Studio is niet zomaar een online plek, het is een gezellige gemeenschap die de warmte van een fysieke studio naar jouw eigen ruimte brengt. Je kunt kiezen voor het los kopen van een live yogales of voor het ‘Yin at Heart’ membership. Alle lessen richten zich op beginners. Het maakt niet uit of je je tenen kunt aanraken of op één vinger kunt balanceren. Het gaat erom wat je onderweg over jezelf leert.


YIN AT HEART
Lidmaatschap

Met het Yin at Heart lidmaatschap krijg je persoonlijk toegang tot een online omgeving waar je eenvoudige yogaflows, meditaties en meer kunt vinden. Je vindt er lessen in yin yoga, herstellende yoga, meditatie, yoga nidra, stoelyoga en meer. Elke week komen er nieuwe lessen bij, en je kunt elke les volgen op een moment dat het jou uitkomt. 

Naast de bestaande video’s krijg je wekelijkse live sessies en persoonlijke begeleiding, speciaal voor beginners. Ook kun je deelnemen aan onze vriendelijke, steeds groeiende yogi gemeenschap voor extra steun.

Klaar voor de wijsheid van yin yoga? Word lid en ontdek rust, verbinding en zelfontplooiing! Heb je vragen? Ik sta klaar om te helpen. Laat een reactie achter of stuur een bericht! Sluit je aan en begin jouw reis naar innerlijke rust en groei!